Pagina's

dinsdag 30 augustus 2011

Our Creative Corner challenge


Hooooi allemaal!!!

Ik kwam op de site van Our Creative Corner en daar hebben ze een hele mooie kleurenchallenge lopen. Maar na veel papier verspeeld te hebben.... en toen maar weer op internet kijken, kwam ik op de site van Vicky Burdick zoiets leuks tegen!! Zij heeft met haar uilenpons magneetjes gemaakt!! Nu had ik ook nog magneetsheets liggen en ik dacht dat ga ik gelijk proberen!! En inderdaad, met een beetje duwen willen ze door de pons!! Ik heb dus een kaart gemaakt waar ik de uiltjes met een knijpertje aan gedaan heb zodat je ze er af kunt halen en als magneetje kunt gebruiken. Super bedankt voor dit leuke idee Vicky!!

At Our Creative Corner there's a beautiful color challenge over this week. But sitting at my desk and spending much paper to nothing back to serving on internet. At the blog of Vicky Burdick I saw a fabulous idea! Making magnets from the owl punch!! I tried and made these three owls on a card. Thanks so much for your gorgeous idea Vicky!! 

De challenge:


Mijn kaartje:


magneetjes aan de lamp:
Fijne dag!!

Groetjes, maandag 29 augustus 2011

Color Throwdown & Stamping 411

Goedemorgen!!

Afgelopen weekend had ik gepland om in ieder geval één kaartje te maken maar dat is niet gelukt.. Dus het eerste wat ik vanochtend op m'n agenda had staan was dat kaartje maken :-)) En vandaag is het wel gelukt. De kleuren uitdaging komt van de Color Throwdown Challenge en de sketch heb ik natuurlijk van één van mijn favoriete sketch challenge blogs: Stamping 411. Ik heb met de butterfly die twee vlinders gemaakt, de bovenste is van vellum. Die heb ik gestempeld met crumb cake inkt en versamark, daarna geëmbost met clear embossingpoeder. Vervolgens heb ik het vellum met perfect plum inkt gesponst zodat het embossing wat meer naar voren komt. Het design papier is van de Paper Stack Subtles collection.

De sketch:


De kleurenuitdaging:


Mijn kaartje:


Detail vlinder:Fijne dag!!

dinsdag 23 augustus 2011

Three challenges!

For the first time I made a card with three challenges! The color challenge of Connie & Mary, The sketch challeng of The Paper Players and the cupcake/button challenge of The Friday Mashup!
I used some retired DSP, which I don't remember the name of...
I punched three cupcakes with my cupcake punch, added some glitter on top and a pacific point button with a tiny peace of tangerine tango paper.
I colored my candle crazy wheel with markers.

Color challenge:

cupcake / button challenge: 

sketch challenge:


My card:


cupcakes:


the sentiment in the left corner


the glitter on the cupcakes:


Stamps: Create a Cupcake, Candle Crazy wheel
Ink: Tangerine Tango, Pacific Point, So Saffron
Paper: So Saffron, Pacific Point, Tangerine Tango, Whisper White, retired DSP
Accessories: Cupcake punch, glitter, markers, buttons

zondag 21 augustus 2011

Stamping 411 and Just Add Ink Challenges

Deze week staan er twee sketches op het blog van Stamping 411 en je mag er één van kiezen. Ik heb de sketch met de vierkantjes gekozen. Maar naarmate ik met het kaartje bezig was veranderde mijn idee over hoe ik het wilde hebben en zijn mijn vierkantjes vlinders geworden die over de kaart heen vliegen :-)
Het was best een bewerkelijke kaart, ik ben begonnen met het stempelen met very vanilla craft inkt op very vanilla cardstock. Daarna heb ik de medallion stempel geëmbost met clear embossingpoeder. Toen ben ik gaan sponsen met peach parfait en bashful blue. (De kleuren van de kleuren challenge van JAI). Ik had ook met very vanilla craft inkt op een peach parfait stukje cardstock hetzelfde gedaan omdat ik van plan was daar vierkantjes uit te gaan maken. Maar ik wist niet goed hoe ik dat zou gaan doen dus heb ik die geëmboste medallion in mijn butterfly embosslits gelegd en zo kreeg ik deze vlinders.
Een tekst gestempeld, waarbij ik niet goed uitkeek, dus inkt op mijn kaart!! Daar moet je dan weer iets op verzinnen en dat heb ik gedaan in de vorm van het knoopje. Maar toen was de rechterbovenhoek van de kaart wel erg kaal, dus hup, daar ook maar een paar knoopjes op gezet. Pareltjes op de vlinders om het af te maken en uiteindelijk moet ik zeggen, ben ik best heel tevreden over mijn kaart :-).

My card for today combines two challenges, a sketch from Stamping 411 and the color challenge from Just Add Ink. I began with stamping the medallion background stamp in very vanilla craft ink on a very vanilla peace of cardstock and embossed it with clear embossing powder. I did the same on a peace of peach parfait cardstock. I planned to make the 5 squares for the sketch from this peach parfait cardstock. But when I sponged the very vanilla with peach parfait and bashful blue, it seems not a good idea. So I changed my mind and decide to put that peach parfait cardstock in my butterfly embosslitz die. My squares became butterflies, I hope you don't mind at Stamping 411??? When I stamped the sentiment I made a mistake, some cajun craze ink on my paper where it not should be!! Oh no! Well, I saw a cajun craze button and placed it near the sentiment. But the right corner was a little bit empty so I placed three buttons over there too. Little pearls on the butterflies and yes, it turned out very well I guess.
Thanks for the great sketch and great color combo!

Sketch:


Color Challenge:


My card: 


Sentiment with button to hide that ink


The butterflies:


the right corner which was empty but now it has his buttons :-)


butterflies from above


Stamps: Medallion, Curly Cute
Ink: Very Vanilla craft, Classic: Cajun Craze, Peach Parfait, Bashful Blue
Paper: Very Vanilla, Peach Parfait, Cajun Craze
Other: Butterfly embosslitz die, Pearls, Cajun Craze buttons, clear embossing powder
stamp-a-ma-jig.

Fijne dag!

zaterdag 20 augustus 2011

Inlaid embossing..

Al vaak heb ik deze techniek gezien maar nog nooit uitgeprobeerd.... Voor de juf die a.s. maandag haar verjaardag viert moest er nog wat geknutseld worden. En ik had vorige week een heel leuk setje gezien op internet (je vind het HIER). Dus ik heb een zelfde soort setje gemaakt met deze techniek.

Mijn setje:


Embossing van dichtbij:
Je plakt twee stukjes cardstock op elkaar en haalt die tegelijk door je Big Shot (of Cuttlebug oid) Nu lijkt het net of de bloem er "in" ligt.


Labeltje:


Stamps: Elements of Style, Petite Pairs
Paper: Wisteria Wonder, Concord Crush, Whisper White
Ink: Concord Crush, Wisteria Wonder
Accessories: Designer Label Punch, Bigz XL Baskets & Blooms Die, Filigree Brads

Fijn weekend!

vrijdag 19 augustus 2011

CQC

Ook een hele gave kleuren challenge deze week is die van de Color Queen! 't was wel even zoeken hoe ik de kleuren bij elkaar zou gaan doen maar uiteindelijk is het dit geworden. Ik had ook nog de sketch challenge van Connie & Mary gebruikt maar die link is al gesloten dus daar ben ik helaas te laat voor. Volgende keer beter :-)

De challenge:


De sketch: 


De kaart: 
Groetjes en een fijne dag!!

donderdag 18 augustus 2011

kaart en Inkspiration Challenge..

Had ik een tijdje geleden een leuke kaart vorm gezien, kan ik me niet meer herinneren waar!! Het idee is dus niet van mij, maar wel leuk om te maken.
Ik heb de kleuren van de inkspiration challenge gebruikt, tenminste, dat dacht ik... Ik had de inkten al een tijdje op m'n bureau liggen en kon niet meer vinden waar ik de challenge gezien had. Zo juist heb ik hem gevonden maar nu blijkt dat ik very vanilla had moeten gebruiken en ik heb whisper white gebruikt! Nou ja...dat is geloof ik niet echt te zien op de foto he? :-)
De kaart kun je dus in elkaar "draaien" dmv de brads.

De challenge:


De kaart "dicht": 


De kaart "open": 


En alle stukjes van de kaart: 

 

 

Groetjes!

dinsdag 16 augustus 2011

Tasje..

Ik kwam gisteren zoiets leuks tegen, een tasje. Normaal gesproken ben ik niet zo van de tasjes... om te maken althans. Om te zien bij anderen vind ik het altijd wel leuk. Maar deze leek me wel heel leuk om te maken en ik ben er erg tevreden over. Het is heel makkelijk te maken en zo klaar! Een instructiefilmpje vind je HIER.

Voorkant:


Zijkant:


Binnenkant:


Mijn tasje sluit met een magneetje. Je kunt hier ook dubbelzijdig klitteband voor gebruiken.

Groetjes en een fijne dag! 

maandag 15 augustus 2011

SSSC & Paper Players, PINK PINK PINK

Ben weer lekker op dreef geloof ik :-). Heb een kaartje gemaakt met de kleuren uitdaging van The Paper Players, ROZE ROZE en nog eens ROZE.Ik heb de sketch gebruikt van de Sweet Sunday Sketch Challenge.  De stempels heb ik ingekleurd met markers. Met mijn nieuwe BIGZ XL Tasteful Trim Die heb ik het scallop randje gemaakt. het randje papier dat er af viel legde ik voor de grap andersom op de scallop maar ik vond dat eigenlijk een heel leuk effect geven. Vandaar dat ik het zo op de kaart gemaakt heb. Bedankt voor het kijken!

De kleurenuitdaging:


De sketch:


Mijn kaartje:


Detail van de scallop rand:


knoopje:Fijne dag allemaal!