Pagina's

dinsdag 25 januari 2011

Cards & Things challenge nr. 63

Goedemorgen allemaal,

Mijn inwerkperiode zit er op! Dat betekent dat ik weer wat meer thuis ben en hopelijk kan ik het freubelen weer een beetje oppakken want ik merk dat ik er aardig "uit" begin te raken....
Maar voor vandaag heb ik het volgende kaartje gemaakt, voor de color challenge op Cards & Things! Ik vind het een mooie combi, ik hoop dat jullie ook weer meedoen!

De uitdaging:En mijn kaartje:En jullie weten, je hoeft niet perse dezelfde kleuren te gebruiken als het er maar op lijkt is ook goed! Groetjes en een fijne dag!
dinsdag 11 januari 2011

C&T #61

Hoi allemaal,

Deze week staat er een uitdagende sketch voor je klaar op het blog van Cards & Things!
Ik heb een kaartje gemaakt voor een verdrietige gelegenheid, maar ik wil er niet teveel over uitweiden. Hoop toch dat jullie deze week ook weer meedoen met de uitdaging!

Dit is de sketch:En dit het kaartje:Groetjes,

dinsdag 4 januari 2011

Cards & Things challenge nr. 60

Goedemorgen allemaal,

In december heeft het team van Cards & Things een kleine pauze gehouden, maar in het nieuwe jaar zijn we weer terug met nieuwe challenges!! De eerste uitdaging van dit jaar is een kleurenchallenge. En je weet ondertussen dat je niet exact dezelfde kleuren hoeft te gebruiken, iets wat er op lijkt is ook prima!! Doe vooral mee, dat vinden we erg leuk!! Hier vind je de link naar het blog!

Dit is de uitdaging voor deze week:En dit is mijn kaartje geworden:Ik heb de stempelset "Just believe" gebruikt, da's een erg gaaf setje vind ik zelf~!

Liefs,