Pagina's

dinsdag 29 juni 2010

Cards & Things....

Deze week een kleurenuitdaging op het blog van Cards & Things! Ik heb de bloem van "Inspired by Nature" er maar weer eens bij gehaald. Die blijft toch altijd mooi en goed te gebruiken bij kleurenchallenges. Dat gele is een hele mooie zachte kleur die er helaas uitgaat in de nieuwe catalogus. Gelukkig heb ik nog een bijna vol pak papier van deze kleur dus voorlopig zit ik niet zonder :-)

De uitdaging:En mijn kaart:Groetjes,

vrijdag 25 juni 2010

Gespeeld met Elements of Style...

Gistermiddag de "Elements of Style" erbij gepakt en geprobeerd op verschillende manieren in te kleuren. De rood/roze kaart heb ik ingekleurd met inkt en mijn waterpenseel, de blauw/groene kaart heb ik ingekleurd met inkt en de blenderpen. Ik moet zeggen dat ik de blenderpen toch fijner vind werken... al duurt dat wel langer voor je het ingekleurd hebt.
Ben benieuwd wat jullie van de kaartjes vinden.... Eindelijk heb ik ook sierlijke Nederlandse tekststempels gevonden, daar was ik nog altijd naar op zoek.

Fijne dag!

donderdag 24 juni 2010

Dwytter

Deze week heeft Nina de sketch verzorgd, het is een leuke sketch! Doen jullie ook weer mee om je restjes op te maken? Kijk hier om het dwytter blog te bezoeken!Groetjes,

dinsdag 22 juni 2010

Cards & Things !

Krista heeft deze week een leuke uitdaging bedacht, een felle kleur combineren met neutrale kleuren... nou, da's nog best lastig! Ik zou zeggen, proberen jullie het ook eens en laat zien wat je gemaakt hebt!! Hier kun je de uitdaging en de kaarten van het team vinden.

De uitdaging:Mijn kaart:Fijne dag!

maandag 21 juni 2010

Stamping 411 kaartje

Afgelopen weekend heb ik dit kaartje gemaakt met de sketch van Stamping 411. Het roze (melon mambo) en paarse (rich razzleberry) zijn huidige In Color kleuren die terug komen in de nieuwe kleuren groepen van Stampin Up! Het witte achtergrondje is geëmbost met een embossingfolder van SU.

De sketch:Mijn kaart:Groetjes,

donderdag 17 juni 2010

DWYT #038 sketch

Alice heeft deze week de sketch verzorgd voor het dwytter blog. Dit is mijn kaartje geworden. Doen jullie ook mee?? En ga gauw even kijken wat de rest van het team gemaakt heeft, prachtige kaarten!!

Mijn kaart:En ik heb helemaal niets gestempeld!!

groetjes,

woensdag 16 juni 2010

Weer een Stamping 411 kaartje

Ben weer eens gaan zitten voor de sketch van Stamping 411, daar heb ik al een paar weken niet meer aan meegedaan... Ik had nog een mannenkaartje nodig en vind dat deze daar wel voor geschikt is. Het idee van de bloem heb ik hier vandaan. Ik gebruikte alleen de 1/2" circle en de small oval punch.

I've made this card for Stamping 411, the flower tutorial can be find here. It's an awesome idea!
I used the 1/2" circle punch and the small oval punch to create a smaller flower. The sentiment is Dutch and means: Congratulations!

De sketch:En mijn kaart:Groetjes,

dinsdag 15 juni 2010

Dinsdag!

Wat gaan de weken toch snel! Het is alweer dinsdag!! Krista heeft weer een leuke sketch voor je gemaakt deze week op het Cards & Things blog! Ik zou zeggen ga even kijken wat de rest van het team ervan gemaakt heeft want het is de moeite waard!!

Dit is de sketch:(de kleur is een beetje raar uitgevallen sorry! ik weet niet hoe dat komt)

En dit heb ik er van gemaakt:Groetjes en een fijne dag vandaag!

donderdag 10 juni 2010

Dwytter!!

Hoi allemaal!!

Het is donderdag, dus weer een nieuwe sketch op het dwytter blog!! Hebben jullie al gelezen dat we iets nieuws bedacht hebben? Als we 100 volgers hebben wordt er geloot en krijgt de gelukkige een kadootje! Dus ga gauw naar het blog en laat een berichtje achter!
En natuurlijk even een kaartje maken met de leuke sketch van Nina!

Dit is de sketch:Dit is mijn kaartje geworden:Van dichtbij kun je ook nog zien dat het zwarte papier ook de kersjes op zich heeft....Groetjes,

dinsdag 8 juni 2010

Cards & Things challenge.

Halloooo allemaal,

Allereerst bedankt voor alle reacties (op mijn blog en prive) op mijn doosje met kaartjes van gisteren! Het waren er heel veel!! Leuk om te lezen hoor en het zorgt ook altijd weer voor inspiratie om door te gaan. De color challenge van deze week op het blog van Cards & Things lijkt wel een beetje op de kleuren van gisteren, met het verschil dat hierbij chocolate chip zit ipv perfect plum.
Deze kleuren combi is ook erg leuk, dus ik daag jullie uit om mee te doen!

De uitdaging is:(mmmm, chocolate chip is dus bruin he! ik weet niet waarom deze afbeelding het blauw/grijs maakt! evenals pale plum, dat is heel zacht paars/lila, maar hier lijkt het ook wel blauw)

en mijn kaart:Hier zijn de kleuren gelukkig wel goed te zien. Een nieuwe stempel gebruikt van het setje "Flower Fancy" dat ik met 20% korting gekocht heb vorige maand.

Groetjes,

maandag 7 juni 2010

Doosje met kaartjes

Hoi allemaal,

Vorige week ben ik begonnen aan een doosje met 4"x4" kaartjes, en vanochtend heb ik eindelijk
het deksel afgemaakt dus kan ik mijn projectje nu laten zien. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Ik heb wel wat cardstock verprutst voordat ik eindelijk de maat van het dekseltje doorhad, daarom duurde het waarschijnlijk zo lang voor ik klaar was :-)).

Ik zal hier nog even de maten van het doosje vermelden, dan hoeven jullie niet zoveel cardstock te verprutsen als ik LOL. Doosje: cardstock van 6,5" x 6,5" rillen op 1" vanaf de kant.
Deksel: cardstock van 6 3/8" x 6 3/8" rillen op 7/8" vanaf de kant. Wil je ook een randje er aan ponsen dan moet je dat doen vóór je het dekseltje vastplakt!Groetjes,

donderdag 3 juni 2010

Het is weer donderdag!

Dat betekent: pak je restjes en maak een mooie/leuke dwytter kaart!!
Deze week mocht ik de sketch verzorgen en ik hoop dat jullie weer meedoen! Oja, en vergeet niet op het blog te kijken wat de rest van het team van de sketch gemaakt heeft!

Dit is de sketch:En dit mijn kaart:Ik heb de nieuwe set "Elements of Style" van Stampin Up gebruikt.

Groetjes en een fijne dag vandaag!

dinsdag 1 juni 2010

Dinsdag!!

Krista heeft een zonnige kleuren uitdaging bedacht deze week! Vandaar dat mijn kaart er ook wel een beetje "uit knalt". Maar toch vind ik hem wel geslaagd :-))
Op het blog van C&T staan nog veel meer mooie kaarten met deze uitdaging. Doen jullie ook weer mee?

De uitdaging:(pink passion is dus roze, maar wordt hierboven als een beetje paars weergegeven...)

Mijn kaart:Groetjes,